Echipamente & Accesorii Utilaje Contructii

Blue Stream / Despre noi

Suntem o companie specializata in comertul si productia de atasamente pentru diferite utilaje de constructii, agricole, forestiere, de manipulare, camioane sau utilitare.

Avem peste 15 ani de experienta in domeniul comertului cu utilaje de constructii si atasamente pentru acestea.

Colaboram cu furnizori din intreaga lume pentru a avea cele mai bune solutii in ce priveste proiectele clientilor nostri.

Marcile de utilaje pentru care furnizam atasamente in mod regulat sunt JCB, CAT, Komatsu, Liebherr, Hitachi, Takeuchi, Manitou, New Holland, Terex, Mecalac, Hidromek, Bobcat, Fermec, Volvo, MST, Fiat, dar putem adapta produsele noastre si pentru alte marci si modele.

O parte din produsele noastre cum ar fi cupele de excavare, taluzare, trapezoidale, triunghiulare, multifunctionale, furcile de paletizate sau lamele de zapada sunt confectionate in sectiile din Brasov si Sibiu iar o alta parte cum ar fi ciocanele hidraulice, pulverizatoarele, foarfecile de beton si tocatorile de vegetatie, frezele de zapada, placile compactoare sau cuplele rapide sunt importate de la producatori renumiti cu un raport foarte bun calitate/pret.

Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii si folosim cele mai bune materiale in productia atasamentelor.

Cupele noastre de excavare pentru utilajele sub 10 tone au cutitele din otel special Hardox, duritate inalta HB500, dar si taietoarele laterale si benzile de uzura posterioare deasemenea din Hardox.

Cupele pentru utilajele mai mari de 10 tone le confectionam integral din Hardox, nu doar cutitele.

Cupele pentru utilajele care lucreaza in conditii grele de cariera sau balastiera au protectii si blindaje suplimentare Hardox.

Furnizam cupe trapezoidale si triunghiulare confectionate integral din Hardox, de orice dimensiune, conform proiectului de rigola al clientului.

Va punem la dispozitie consumabile cum ar fi dinti, cutite de uzura, bolturi si piese de schimb atat in perioada de garantie cat si postgarantie.

Deasmenea reconditionam in mod regulat diferite cupe fixe sau multifunctionale pentru clientii nostri. 

Incercam sa va oferim cea mai buna solutie pentru utilajele si proiectele dumneavoastra!

Echipamente & Accesorii Utilaje Contructii

*Probabil cele mai bune cupe din Romania: #Excavatoare > 10 tone: Integral Hardox; #Excavatoare < 10 tone: Cutit + taietoare laterale + benzi uzura posterioare Hardox!

Blue Stream SRL

 0743095325 - 0745186634
 office@bluestream.ro - marketing@bluestream.ro

© 2020 Toate drepturile rezervate
Un proiect MediaMind

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.