Echipamente & Accesorii Utilaje Contructii

Blue Stream / Service si Garantie

Toate produsele comercializate de societatea noastra beneficiaza de garantie, conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor.

Blue Stream SRL declara pe proprie raspundere  conform O.G. 21/92 si H.G. 394/95 ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantului si sunt in conformitate cu standardele europene.

Garantia se acorda doar pentru piesele sau subansamblele ce prezinta defecte de fabricatie sau defecte de material.

Nu se acorda garantie pentru defectele aparute ca urmare a uzurii în timp sau a exploatarii necorespunzatoare.

CONDITII DE GARANTIE: 

Garantam produsele comercializate pentru defecte de fabricatie si pentru calitatea materialului folosit la fabricarea acestora.

Produsele comercializate beneficiaza de garantie si service in conditiile respectarii regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport. Fabricantul garanteaza componentele utilizate in constructia produselor sale impotriva defectelor de fabricatie si de material pentru o perioada de 12 luni, cu incepere de la data livrarii.

In timpul perioadei de garantie producatorul  isi rezerva dreptul de a repara sau inlocui subansamblul care se dovedeste a fi defect.

Termenul pentru constatarea unui defect major care  duce la scoaterea din uz a utilajului este de maxim 7 zile lucratoare de la data primirii in scris din partea utilizatorului  al unei prezentari detaliate scrise a defectului constatat.

Termenul maxim de remediere a defectelor aparute in timpul garantiei precum  si in perioada de postgarantie este de max. 15 zile lucratoare  de la data constatarii.

Remedierea defectelor in perioada de postgarantie se vor face pe baza unui contract de service incheiat intre Vanzator si Beneficiar.

In cazul solicitarii nejustificate a  garantiei clientul va fi obligat la plata manoperei de diagnosticare a produsului, aceasta neputind fi mai mica decat tariful pentru o ora de manopera practicat la momentul respectiv de catre prestator, precum si al costurilor de deplasare la locul de functionare al produsului.

Interventiile in perioada de garantie a produselor se fac la unul dintre atelierele vanzatorului sau la unul dintre service-urile autorizate de catre vanzator.

Acestea vor fi mentionate cumparatorului in momentul notificarii defectiunii.

Transportul produsului pana si de la locul unde are loc interventia in perioada de garantie sau postgarantie este in sarcina si pe costul cumparatorului.

Vizitele de intretinere sau interventiile in garantie si postgarantie la sediul  clientului sunt  contracost.

Blue Stream  SRL nu este raspunzatoare de eventualele daune ce ar putea intervenii in cazul reparatiei doar prin inlaturarea defectelor reclamate de catre client fara investigatii suplimentare.

La receptionarea produselor cumparatorul are obligatia sa verifice si sa mentioneze in AWB-ul curierului sau CMR-ul transportatorului lipsurile constatate si/sau eventualele defecte/deteriorari constatate, in caz contrar schimbarea produsului, repararea acestuia sau completarea lipsurilor in mod gratuit ramanand la latitudinea vanzatorului. 

Este clar exprimat faptul ca vanzatorul nu raspunde decat pentru inlocuirea, repararea marfurilor deteriorate, cumparatorul neputand avea pretentii la transformarea sau micsorarea pretului.

Vanzatorul poate:

a) Sa imbunatateasca marfa cu lipsuri pe loc;
b) Sa retrimita marfa corectata fara alte costuri; 
c) Sa schimbe componentele deteriorate.

Eliminarea lipsurilor prin vanzator nu influenteaza termenul de garantie.

Pentru acele componente ale marfii livrate pe care producatorul le-a obtinut de la un subfurnizor, vanzatorul raspunde numai pentru pretentiile de garantie in limita conditiilor subfurnizorului.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator de catre cumparator pentru deteriorari survenite dupa indepartarea sau schimbarea dispozitivelor de protectie, livrate impreuna cu echipamentul. 

Garantia acopera numai acele defecte care apar  in exploatarea normala a produsului isi nu se aplica pentru :

a) Manipularea si exploatarea necorespunzatoare;
b) Utilizarea unor consumabile, altele decat cele originale;
c) Interventii neautorizate de Blue Stream SRL la echipamente;
d) Utilizarea in alte scopuri decat cele pentru care este proiectat respectivul reper, piesa, accesoriu sau echipament.

Interventia  asupra utilajului, in afara inlocuirii consumabilelor, intretinere si curatare, fara acordul in scris al vanzatorului  duce la pierderea garantiei. 

Garantia de 12 luni se ofera produsului, nu si consumabilelor care au termene de garantie specifice precizate in parte de catre producatorii acestora.

Se garanteaza buna functionare a produsului numai in situatia in care beneficiarul le va utiliza in scopul pentru care au fost produse si prin respectarea instructiunilor de utilizare, manipulare si montaj.

In perioada de garantie pastrati documentele de achizitie in original.

Nu se acorda garantie produselor livrate fara prezentarea documentelor de achizitie in original.

Perioda de garantie incepe la momentul achizitiei si nu se refera la defectiuni aparute accidental, erori de montaj, greseli de intrebuintare sau nerespectarea instructiunilor de utilizare.

Defectele aparute din vina beneficiarului, precum si cele aparute dupa perioada de garantie, vor fi remediate numai contracost (vor fi platite de catre client).

Nerespectarea acestor indicatii duce la pierderea garantiei.

Echipamente & Accesorii Utilaje Contructii

*Probabil cele mai bune cupe din Romania: #Excavatoare > 10 tone: Integral Hardox; #Excavatoare < 10 tone: Cutit + taietoare laterale + benzi uzura posterioare Hardox!

Blue Stream SRL

 0743095325 - 0745186634
 office@bluestream.ro - marketing@bluestream.ro

© 2020 Toate drepturile rezervate
Un proiect MediaMind

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată.